mandag 22. april 2013

Percy Jacson and the sea of monsters.


Annmelelse for Percy Jacson and the sea of monsters.




Percy skal på et nytt og farlig oppdrag for å redde camp half-blood. Noen har forgiftet Thalia sitt tre som beskytter camp half-blood mot monstre og gudene mistenker Chiron. Percy har sammtidig funnet ut at sin venn Tyson som bor på gata er en kjempe med ett øye kalt en cyclops, og alle cyclopser sin far er Poseidon havets konge og det bettyr att percy har fått en ny bror. Og ettervert drar percy annabeth og tyson på ett spennende eventyr til monsterhavet for og redde camp half-blood og samtidig renvaske chiron sitt navn
. Jeg selv synest percy jackson and the sea of monsters er en spennende bok for de som liker ett godt eventyr med gresk mytilogi og andre overtroiske dyr. Jeg selv liker boken forde den  har ett vellagd eventyr, masse spenning, litt humor og gode karakterer. Mone favorittpersoner er Tyson, Percy, Annabeth, chiron, poseidon og zevz.




Terningkast fra Trym:

1 kommentar:

  1. Hei. Fine anmeldelser som min datter Andrea, på 11 år, nå har lest. Hun er en såkalt boksluker og driver nå med leselystaksjonen. Hun leser alt: fra Otto monster til Eragon og Mostues bøker Gravbøygen, nissedreperen og Krakens gap. De er kjempefine.

    SvarSlett